Ford Connect

Ford Connect

 

Kompakta Ford Transit Connect
Med sitt kompakta och tuffa utseende menar nya Transit Connect definitivt allvar. Under den nya, eleganta och djärva exteriören är den tillverkad enligt samma stränga normer som den större Transit skåpbilen.
 
Hyttens inredning är nu ännu mer inbjudande och billiknande med oöverträffad komfort inom sektorn mindre skåpbilar. Interiören omfattar en mängd nya detaljer i den nydesignade instrumentbrädan. Plus smarta detaljer såsom automatiska varningsblinker gör efterföljande bilister uppmärksamma på att Du bromsar hårt.
 
Med ett urval Duratorq TDCi-motorer förvandlas Transit Connect till Din kraftiga, slitstarka och flexibla arbetskamrat. Vad Du än fraktar (personer, gods, material eller verktyg) kommer Du att uppskatta den utökade produktiviteten och lönsamheten med nya Transit Connect.
 
Kombinationen stor lastkapacitet och personbilens köregenskaper gör Transit Connect till den definitiva lilla skåpbilen.

 

 

 

Nya Ford Transit Custom

Nya Ford Transit Custom

Nya FORD TRANSIT CUSTOM
Från 203.100:- + Moms
"International Van of the Year 2013"
Nya Transit Custom sätter ribban vad gäller effektivitet och lastutrymme, ökar din produktivitet och imponerar ordentligt på dina kunder. Den har verkligen gjort sig förtjänt av det prestigefyllda priset International Van of the Year.

Mellanmodellen i vår nya Transit-serie – Transit Custom – har klassens bästa bränsleekonomi, mycket tack vare bränslebesparande ECOnetic-tekniker som Auto-Start-Stop och Smart Regenerativ Laddning. En bekväm och tålig interiör gör din arbetsdag lättare – speciellt i hytten som blir ett mobilt kontor. Även lastutrymmet är bäst i klassen. Och oavsett om du väljer Skåp, Dubbelhytt i skåp eller Kombi , finns den med många avancerade funktioner, inklusive röststyrda Ford SYNC med ett system för MP3/iPod- och telefonanslutning.
 
 

 

 

 

Din personliga säljare:

    • Jörgen Källberg
    • Volvosäljare
    • 0176-756 23
    • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Kontakta oss

Växeltelefon 0176- 756 00
                     0176- 797 50
Öppettider
Verkstad/Butik
07.00 - 17:00 Mån - Fre
 
Bilförsäljningen
09:00 - 18:00 Mån - Fre
10:00 - 14:00 Lördagar


Klicka här för vägbeskrivning

Begagnade bilar

Vi har Roslagens största utbud av begagnade bilar, så vad du än söker efter för bil så kan det vara värt att besöka oss. Våra bilar är alltid testade och iordningställda till bästa skick.
Vi erbjuder trygga garantier, bra försäkringar och tjänster som gör ditt bilägande både tryggt och bekvämt.

Verkstad

Ett verkstadsbesök hos oss skall vara tryggt och personligt. Vi vet att varje bilägare vill åka i en bil som är välservad och som minskar så lite som möjligt i värde.

Butiken

I vår butik hittar du det mesta som du kan tänkas behöva för ett trevligt och bekvämt bilägande. Förutom originalreservdelar kan vi även erbjuda barnsäkerhet, tillbehör, bilvårdsartiklar och däck.

Välkommen till oss!

din Volvo, Ford och Renault-återförsäljare i Roslagen

Vårat marknadsområde är det härliga Roslagen. Vår anläggning ligger centralt placerad i Norrtälje, där småstadslugnet och närheten till havet präglat vår filosofi och företagskultur sedan tidigt 1900-tal. Låt oss visa just dig vad vi lärt oss genom åren och låt oss bjuda på ett personligt mottagande som våra kunder gillat i generationer. Välkommen!

Vi erbjuder dig bilförsäljning, finansiering, drivmedel, hyrbilar, verkstad, plåtverkstad, lack samt tillbehörs- och reservdelsförsäljning. Lika trevligt som det ska vara att besöka oss ska det också vara att äga en bil som Ni köpt hos oss.

Kontakta oss på 0176- 756 00  /  797 50

renaultvolvoford-bilar